SEO LOCAL

Apareix a les primeres posicions de la teva activitat a la teva ciutat per aconseguir més vendes.

Si tens una petita o mitjana empresa, el SEO Local és un element imprescindible perquè funcioni bé i segueixi donant beneficis. Sense el SEO Local, el teu negoci està condemnat a veure com els ingressos van disminuint cada vegada més i com la teva competència va guanyant-te terreny.

I què és el SEO Local? Doncs és exactament el que el seu nom indica: l’optimització de la teva pàgina web en funció de les cerques rellevants per ubicació. Segur que alguna vegada has hagut de buscar a Google un lampista o un manyà. T’has fixat que els primers resultats que apareixen són els que estan més prop de tu? Doncs això és gràcies al SEO Local.

Fes-t’he notar! T’ajudem a millorar la teva visibilitat a Internet 🙂

Ja han confiat en nosaltres:

Per què necessites el SEO Local?

Segur que ja t’estàs fent una idea de l’important que és el SEO local, però, per si no t’ho imaginaves, un percentatge molt elevat de les cerques són locals (al voltant d’un 40%) i la majoria de les cerques que es fan des del telèfon mòbil són per obtenir informació local. El SEO local és un dels factors més importants a l’hora de dissenyar una estratègia de posicionament, perquè et permetrà arribar més ràpid al teu públic objectiu.

Amb una estratègia de posicionament que tingui integrat el SEO Local captaràs el que entenem com tràfic de qualitat. En línies generals, t’interessarà més arribar a gent que estigui a la teva mateixa zona geogràfica, perquè és més probable que passin a ser els teus clients.

Els teus experts en SEO local

A SEOinHouse som experts en SEO local, de manera que deixaràs la teva empresa a les millors mans. Dissenyem una estratègia efectiva que, a més d’ajudar-te a anar escalant posicions fins a arribar a la part alta de les SERPs, farà que estiguis entre els primers resultats de les cerques dels teus clients potencials de la teva mateixa àrea geogràfica.

A més a més, a SEOinHouse completem l’estratègia de SEO Local amb Google Maps i Google MyBusiness. Com? Verifiquem el teu compte a Google Maps, el mapa virtual més utilitzat i més important, perquè tots els teus clients i possibles clients et trobin amb solament un clic. D’altra banda, crearem la fitxa del teu negoci a Google MyBusiness, on apareixeràs com a empresa local.

A SEOinHouse, comptem amb un equip de professionals amb anys d’experiència i veritable passió pel màrqueting online. Tenim un sistema de 360º amb el qual no deixem res a l’atzar. Podem portar el teu negoci a les primeres posicions de les SERPs i afermar-ho allà perquè augmenti la teva cartera de clients… i els teus beneficis! A què estàs esperant? Contacta amb SEOinHouse, els teus experts en SEO Local a Girona.

Si vols millorar el posicionament de la teva web

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. ACEPTAR

Aviso de cookies